Over 2minutefilms

Wat is een 2minutefilm?

Een 2minutefilm is een persoonlijk verhaal van de ondernemer achter het bedrijf in 2 minuten. Twee minuten is tevens de spanningsboog voor het bekijken van online content. Wij geloven in storytelling. Als ondernemer ben je bevlogen, gedreven, gepassioneerd over wat je hebt opgezet. Precies dat laten wij zien in een 2minutefilm. Een visitekaartje in beeld.

Onze werkwijze

Het opnemen van een 2minutefilm kost ongeveer 2 uur. We komen op de draaidag langs op de werkplek met cameraspullen en belichting. We beginnen met het interview en daarna filmen we .
Als we op kantoor klaar zijn, begint voor ons de montage. We gaan het beste uit het interview knippen en zoeken de mooiste beelden uit. Logo in de film? Dat kan. De lengte van de film? Uiteraard…2 minuten.

Binnen één week ontvang je de films via een link. Download deze, et voilà. Apple-gebruikers krijgen de film in een .mov file (quicktime) en Microsoft-gebruikers een mp4.

Van meerdere medewerkers een 2minutefilms? Dat kan, dan blijven wij langer.

–Voordat we gaan draaien kun je rekening houden met een paar punten.–

Kleding

Wij worden blij van kleur! Vermijd strepen en ruitjes. Trek je een net pak aan? Combineer deze dan, als het kan met een gekleurde stropdas.

Interview

Je hoeft niets uit het hoofd te leren, maar het is wellicht prettig om over de strekking van het interview na te denken. De enige echt belangrijke vraag is: Waarom doe je wat je doet? 

Werkruimte

Wij gaan niet alleen een interview houden, maar ook beelden maken van je werk en werkplek.

Make-up

Maak je vooral op zoals je dat altijd doet. Een beetje lippenstift is leuk, maar als dat niet bij je past, dan hoeft dat zeker niet.

Figuranten

Wij willen graag een zo volledig mogelijk beeld geven van het werk. Als dat inhoudt dat je veel met collega’s overlegt, willen wij dat ook graag in beeld brengen. Wil je de desbetreffende collega’s op de hoogte stellen van hun figurantenrol?